Life With The Twins

Life With The Twins
0

  1. Blog: Life With The Twins
  2. Kategória: Szórakozás

Láttad az Így neveld a sárkányodat minden részét? Tetszett? Szimpatikusak az ikrek? Akkor itt a helyed! Ez a blog totálisan ikrekes, főleg Kőfej szemszöge. A részek rendszertelenül jönnek, de van egy tanácsom, mielőtt belépsz a blog kapuján: KI IDE BELÉPSZ, HAGYJ FÖL MINDEN REMÉNNYEL! Fülszöveg: “Csodálatos nálunk az élet. Csak nem a nyúlszívűeknek való. De tényleg. Ha nem vagy hozzászokva a folyton változó időjáráshoz és az őrültséghez, és nem akarsz harmadfokú égési sérülést szenvedni nap mint nap, akkor szerintem le se pakolj, mehetsz is haza. Ha viszont vonz a veszély, bírod a vért és a hamut, örömmel látunk nálunk! Nem kell félni, megszoksz majd mindent, és végül, ha majd elhagyod a terepet, egy gondolat fog pattogni a fejedben: ‘Viking vagyok, és nem tehetek ellene semmit’. Üdv a világomban.”

«
»
Pintér Ádám:
2015. augusztus 22. szombat / 16:16

Kiváló blog! :) Mindenkinek ajánlom, egyszerre izgalmas, szerelmes, és váratlan fordulatokkal teli a történet :) Az első fejezet óta olvasom! :)

A webhely használatával engedélyezi a cookie-k használatát az elemzésekhez, a testreszabott tartalmakhoz és a hirdetésekhez.