The Purple Killer

The Purple Killer
1

  1. Blog: The Purple Killer
  2. Kategória: Személyes

Szereted a horrorjátékokat? Igen? Netán épp a Five Nights at Freddy’s a kedvenced? nos, a blogomat, úgy érzem Neked találták ki! A történet egy FNaF-fanfiction – bizony, nem film, nem könyv alapján, hanem egy nem véletlenül híres játék alapján íródik. Hogy miért is ajánlom még? Mert Vincent, vagyis Purple Guy szemszögéből íródik. Megfogtalak? Nem? Tessék, itt a fülszöveg: “Üdvözlünk a Freddy Fazebar’s Pizza-ban, ahol a pizza mindig friss és finom! Ha betérsz, csak mókával léphetsz ki ajtónkon!” Harminckét év bizony sok idő. Ez alatt az idő alatt bármi megtörténhet, ezt nem tudja jobban senki egy személynél. Vincent 11 éves korában óriási tragédiát élt át az étteremben, ez örök életére nyomot hagyott benne. Egy dolgot megfogadott azóta: minden, ami a helyhez köthető, elpusztít – vagy éppen megöl. Vajon Vincent tényleg erre vetemedik? Netán megváltozna, ám mégis késő lenne? Bekövetkezhet egy súlyos tett után a megbánás? Most már kedvet kaptál? Igen? Akkor irány a blog! ;)

«
»
Pintér Ádám:
2015. december 12. szombat / 18:21

Viki, még mindig nem igazán akarja elhinni azt, amit már rengetegen mondtak vagy írtak Neki. Hogy brutál jó az, ahogyan és amit ír! Két hónapja indult a blog, de már most jóval 2000 fölött jár a megtekintések száma. Lehet hogy nem véletlenül? ;)

ritaprincess:
2016. február 8. hétfő / 13:55

Imadom a blogot! Vicky T gyonyoruen fogalmaz, egyszeruen lehengerlo stilusa van

csomojiszasz:
2016. április 24. vasárnap / 15:21

ez nagyon jo *-*

A webhely használatával engedélyezi a cookie-k használatát az elemzésekhez, a testreszabott tartalmakhoz és a hirdetésekhez.