Meine Gedanken

Meine Gedanken
0

  1. Blog: Meine Gedanken
  2. Kategória: Személyes

“Ránézésre ez egy egyszerű blognak tűnik. jobban végiggondolva az is. Egyszerű blog, amin egy egyszerű lány próbálja kibontakoztatni sokak által nagyra tartott írói tehetségét, illetve magába fojtott (“kamaszkori”) dühét, továbbá a dolgokról gondosan megformált véleményét (igyekezve, hogy ne bántson vele senkit). És néha megoszt egy-két dolgot, amit szeret/ami érdekli/ami tetszik neki.” Na, most ezután a te döntésed, hogy megnézed-e, vagy sem. Talán kicsit sablonosra sikeredett ez a bemutatkozás, de egyszerűen ezt csinálom a blogon. És máshogy nem nagyon lehet kifejezni. Sajnálom. Mellesleg, szeretem a krumplisalátát. Csak már rég ettem. Talán ez az oka annak, hogy kissé összefüggéstelenül írtam meg ezt. Na, mindegy. Ha szereted a furcsa gondolkodású embereket, illetve az emberek furcsa gondolkodását, nézz be a blogomra!

«
»
Hanna:):
2015. március 15. vasárnap / 11:03

Egyszerűen imádom ezt a blogot. Öröm egy hasonló stílusú, velem egy korú lány gondolatait olvasni. Csak ajánlani tudom. :)

A webhely használatával engedélyezi a cookie-k használatát az elemzésekhez, a testreszabott tartalmakhoz és a hirdetésekhez.