Egy kamaszkorú lány

Egy kamaszkorú lány
0

  1. Blog: Egy kamaszkorú lány
  2. Kategória: Közéleti

Ez a blog egy hétköznapi tinédzser lányról, úgynevezett Lola Kingstones-ról szól. (Tudom hülye név, de nem jutott más az eszembe) Eléggé eseménydús élete a mindennapokban sokszor kisebb kihívások elé állítja, mert hát egy 17 éves lány még mit sem tud az életről. Vannak akik rivalizálnak vele, de mások inkább a baráti körébe tartoznak. Szerintem egy igen szeretetreméltó lány. De természetesen, mint mindenki ő is fel tudja fújni az orrát (még az apróságokon is), már ha értitek, hogy értem. Sok új arc jelenik meg a történetben. Vannak köztük szimpatikus, és kevésbé szimpatikus karakterek is. Ez mindig azon múlik, hogy az illető milyen körülmények között jelenik meg. De nem akarok szpojlerezni inkább olvassatok bele, ha érdekel.

«
»
Dorina:
2015. október 14. szerda / 16:28

Imádom ezt a blogot.Mihelyst kijön egy rész, azonnal el is olvasom.Fantasztikusan jól ír, az írónő és csodaszépen meg tudja oldani a blog kinézetét, fantasztikus a leírás…IMÁDOM! :D
Mindenkinek ajánlom!

A webhely használatával engedélyezi a cookie-k használatát az elemzésekhez, a testreszabott tartalmakhoz és a hirdetésekhez.