Éberség

Éberség
1

  1. Blog: Éberség
  2. Kategória: Közéleti

Éberség: a hétköznapok meditatív szemlélete. Ha változásra vágysz, csak légy résen, éberen, és fedezd fel a lehetőségeket, az alternatívákat. Ehhez ajánlatos egy tudatos rezgésszint emelés és növelés. A spontán meditációval ez egyszerű, és együtt könnyebb is. Amiről olvashatsz: meditatív élmények, utazás, egészség, alternatívák, belső tulajdonságok, haiku, hétköznapi és nem hétköznapi események, idézetek, étkezés stb.. a meditációt pedig a videók segítségével otthon is kipróbálhatod.

«
»
ladányi erzsébet:
2014. február 6. csütörtök / 20:04

nagyon szeretem ezt a blogot

ladányi erzsébet:
2014. március 8. szombat / 16:53

Ebben a blogban mindig aktualitásokkal találkozom, és egyben örök igazságokkal.A fiatalság frissessége, és az örök igazság időtlensége találkozik benne.El kellene juttatni a gyerekekhez.GYEREKMEDITÁCIÓ FONTOSSÁGA!

ladányi erzsébet:
2014. március 16. vasárnap / 09:58

azon töröm a fejem, hogyan lehetne a sahaja jógát a még szélesebb körökhöz eljuttatni….és itt az éberség blog szuper a fiatalok körében, de szükség van arra, hogy az internetezőkön kívül nagy tömegekhez jusson el az önnevelés, az önvizsgálat minden emberi lénynek alapvető, a lelket felemelő technikája.sokan mondják, meg kell érni a befogadására, stb..és akkor meddig legyenek háborúk?mit mond Shri Mataji az anyáknak?”az erkölcstelen és korrupt emberek anyját kell hogy okoljam, mert gyermekkorban nem teljesítik anyai kötelességüketAz anya szeretetteljes nevelése az első, leghatékonyabb mód a kiváló állampolgárok, a béke megteremtésére”…és jó minta nélkül hogyan lesznek ilyen anyák. .

ladányi erzsébet:
2014. június 23. hétfő / 15:58

a meditáció abban is segít, hogy megmaradjunk mindig kíváncsi gyereknek, hogy az “idő partján” éljünk, az örök jelenben…és Te konkrét recepteket adsz a meditációhoz!szuper

ladányi erzsébet:
2014. június 23. hétfő / 16:03

……IDŐ PARTJÁN WENINGER ANTAL Ő IS SAHAJA JOGI LENNE…..

LADÁNYI ERZSÉBET:
2015. április 30. csütörtök / 17:11

Milánóban lélekben!feeding the planet, planet energy for life………fca plants PERNAMBUCO….Nepál! ODA FÓKUSZÁLNI és ECOLOGY AND ECONOMICS……és mindent miért, ha kihívjuk magunk ellen a HIMALÁJA lakójának haragját……és ez a szuper ÉBERSÉGET ébresztő blog mindent megtesz a harag lecsillapítására!

A webhely használatával engedélyezi a cookie-k használatát az elemzésekhez, a testreszabott tartalmakhoz és a hirdetésekhez.