TúlÉlőkonyha

TúlÉlőkonyha
0

  1. Blog: TúlÉlőkonyha
  2. Kategória: Gasztro

Ez a blog azért jött létre, hogy segítséget nyújtson azoknak akik nem tudják mit főzzenek, kevés pénzből gazdálkodnak, nem tudnak főzni, vagy bár profik a konyhában, de nincs ötletük. A blogon egyszerű, könnyen elkészíthető ételek recepjei találhatók, amit hétköznap, a mindennapos rohanás kellős közepén is bárki könnyen el tud készíteni, képességeitől függetlenül.
Fontos szempont volt a receptek kiválasztásakor az ár is, hiszen a most zajló gazdasági válság, a hazai helyzet, és a bankszektor állapota együttesen, nehéz helyzet elé állította a magyar háziasszonyokat. Hetente emelkedő élelmiszerárak, romló forint stb, nem részletezem, mindenki kívülről fújja, szóval a párolt homár receptje az nem mostanában fog kikerülni a blogra. :)
A másik fontos szempont az a kevésből jó minőséget volt. A változatos, minden élelmiszercsoportot tartalmazó egészséges étrendet tartottam szem előtt, amikor elkezdtem a receptek között válogatni, hiszen anyaként fontos hogy a gyermekem számára biztosítani tudjam a fejlődéshez szükséges tápanyagok bevitelét.

«
»
timka:
2012. március 2. péntek / 06:49

Áttekinthető, hasznos és a képek is szépek:)

Jódi Miklós:
2014. március 10. hétfő / 09:06

Szavazatok száma: 1…..?
Na és mitől van a top5 listán az első helyen ?

A webhely használatával engedélyezi a cookie-k használatát az elemzésekhez, a testreszabott tartalmakhoz és a hirdetésekhez.