Suttogó

Suttogó
0

  1. Blog: Suttogó
  2. Kategória: Személyes

Egy blog arról, mi épp az eszembe jut, Rólunk emberekről. Vannak dolgok amik akkor nyernek értelmet, mikor megtörténnek velünk is…. Attól még, hogy homokba dugjuk fejünk… csak homok kerül fülünkbe és majd pont nem azt fogjuk hallani, amit aztán látni szeretnénk… Az emberek mindíg kergetnek valamit, valamit, ami messze van és elérhetetlennek látszik, csak az orrod elé kéne nézni…. Az életed nem a messzi távolban zajlik… előtted.

«
»
Hűséges Olvasó:
2014. április 30. szerda / 19:57

Nagyon szeretem olvasni a suttogásaid! Felvidít, és erőt ad a mindennapi élethez. :-)

Kovi:
2014. május 2. péntek / 16:14

Suttogások…. szívhez szóló és szívből jövő suttogások minden este… rólunk, emberekről, a mindennapjainkról, örömeinkről, bosszúságainkról. Sok-sok olyan gondolat, amely segít elfogadni, értékelni önmagam, segít föltöltődni, segít a mindennapok gondjait mosolyogva átélni, mosolyogni azért mert jó.

Andesz:
2014. augusztus 6. szerda / 06:48

Olvasom, olvasom és szinte érzem a sorokat, ahogy a szó szoros értelmében feltöltenek. Minden szó, mondat értelmet ad oly sok mindennek, amit eddig nem értettem, vagy talán úgy gondoltam, attól, hogy homokba dugom a fejem, jobb lesz. A blogot olvasva megértettem, nem páncél kell ahhoz, hogy megvédjük magunkat. Harmónia, pozitív gondolkodás és sok sok nevetés.

Gábor Jánosné:
2014. november 1. szombat / 16:42

CSODÁLATOS !!!!

Niki:
2014. november 6. csütörtök / 22:06

elgondolkodtató!

Tóth Ágnes:
2015. február 28. szombat / 20:13

Szomjazni kell a megoldásokra!

A webhely használatával engedélyezi a cookie-k használatát az elemzésekhez, a testreszabott tartalmakhoz és a hirdetésekhez.