Lélekmazsola

Lélekmazsola
0

  1. Blog: Lélekmazsola
  2. Kategória: Személyes

Apró gondolatok a nagy élethez. A lelkem mazsolái. Belőlem egy darab… Neked! Lélekmazsola azért született, hogy adjon valamit a világnak, legfőképp Neked! Az itt leírtak mind valós érzelmek alapján fogalmazódnak meg. Az összes bejegyzés saját szerzemény, ha bárki mástól idéznék esetleg, az mindig fel lesz tüntetve. Gyere, és olvass a lelkemből. Érted vagyok! Mindenkinek szüksége van a boldogságra. Neked is!

«
»
Holdfarkas:
2013. augusztus 7. szerda / 08:57

Jó dolgokat írsz, csak hiányollak belőle Téged. Úgy is mondhatnám, hogy kicsit személytelen. Tudom, hogy minden bejegyzésedet Te írod, mégis, hiányolom a saját gondolataidat.

IBD-Girl:
2013. augusztus 9. péntek / 07:08

Szia. Köszönöm a hozzászólást. Pedig mind saját érzéseimből és saját gondolataimból íródott. Sajnálom, ha ez nem megy át olyan igazán. Átestem sok mindenen az elmúlt időszakban, ami megváltoztatott engem. Ezeket próbálom úgy leírni, hogy ne magamról írjak, hanem hogy az olvasónak szóljon. Egy másik blogom szól rólam, ott van jobban szó a saját életemről. Mint írtam, itt is magamból írok, csak más formában.
Köszönöm nagyon a véleményed, ez számomra mindenképp építő kritika, és igyekszem majd akkor többet adni magamból :)

A webhely használatával engedélyezi a cookie-k használatát az elemzésekhez, a testreszabott tartalmakhoz és a hirdetésekhez.