Egy átlagos fiatal férfi naplója


Skizofrének. Mostanában leginkább egy növény jut az eszembe róluk, mégpedig ez: nebántsvirág. Különben meg kurva hamar bele lehet szokni az anyuci pici gyereke szerepébe, utána meg úgyis elhülyülsz, és vagy felvesznek az intézetbe, vagy a lágerbe, vagy megdöglesz az utcán, mert az, hogy ki fognak semmizni, legalábbis valószínű, főleg, ha gyámság alatt vagy. Aztán meg eltakarítanak, mint a szemetet.

«
»
Rokkai János:
2013. augusztus 2. péntek / 09:24

Jó ez a blog,
hiszen 1 hazudós jakab írja,
és folyton szitkozódik benne.
Ezért vicces!

roboman:
2013. augusztus 2. péntek / 17:26

Valahogy nem ilyen első hozzászólásra számítottam. Gondolom, te adtad a 2 csillagot is. Paraszt.
(Imádom, amikor elbagatellizálják a témát.)

roboman:
2013. augusztus 3. szombat / 01:26

mea culpa. mondjuk a filmes műveltségem egyenlő a 0-val. De így félreérthető. Mégegyszer bocsánat. Hogy lehet itt törölni?

RIKA.:
2013. szeptember 22. vasárnap / 10:33

Én kifejezetten bírom a hozzád hasonló stílusú embereket, nem tudom, egyszerűen csak vicces, és valamilyen szinten érdekes.
Maga a honlap egy kicsit sötét, persze “egy átlagos fiatal férfi”-tól nem is várhatnék tarka-barka színeket :D

További sok sikert a bloghoz^^

robi:
2013. szeptember 27. péntek / 01:04

Köszi, hogy így gondolod, de ezt a blogot már nem fogom tovább írni, befejeztem, elsősorban a postr töketlenkedései miatt, helyette megy a Kellett neked rongybicigli 2. Az már nem ennyire “setét”. Viszont ez az előzménye annak, az meg a folytatása ennek, vagyis inkább egy régi freeblogos blogomnak, ez csak egy ilyen sötét tónusú közjáték volt, viszont a freeblog eltűnt, szóval akkor mégis marad ez előzménynek. Remélem, valamennyire érthető voltam ezekkel az “előzmény”-ekkel.

ala:
2013. november 27. szerda / 17:35

miért törölték a blogot? nem látom…hol van?? Szeretném elolvasni, de sehol!!!!!

robi:
2013. november 27. szerda / 20:59

Újra olvasható… bár a tartalom nagyon nagy százalékával már nem értek egyet… Nem csoda, hiszen a középső részét egy pszichotikus epizód közben írtam…

A webhely használatával engedélyezi a cookie-k használatát az elemzésekhez, a testreszabott tartalmakhoz és a hirdetésekhez.