Politika egy fiatal szemével…


Egy blog, ami bemutatja egy magamfajta fiatal felnőtt gondolkodását a mai politikai életről. A főként hazai eseményekre reflektáló bejegyzések célja, hogy fiatalos, szókimondó, ámde kulturált formában ismertessem a véleményem, illetve hogy egy-két bemutatott történés kapcsán elgondolkodtassam a nagyérdeműt.

«
»
Rafael:
2013. május 1. szerda / 16:56

Sziasztok! Én vagyok ennek a blognak a szerkesztője. Szeretnék megkérni arra mindenkit, akinek egy kicsit is tetszik az, amit csinálok, hogy lájkolja az alábbi oldalt: https://www.facebook.com/politikaegyfiatalszemevel?ref=hl

A Facebookon tudom megszólítani a legszélesebb közönséget, s úgy érzem, túlléphetek azon, hogy csak az ismerőseim láthassák ennek a blognak a történéseit a Facebookon keresztül. Arra is szeretném megkérni azokat, akik nem bánják, hogy a lájkon túl adózzanak egy megosztással is, mert hatalmas segítség lenne számomra! Köszönöm szépen mindenkinek!

Daniel:
2013. május 15. szerda / 13:50

Szia. Tetszik hogy ilyen fiatalon nem a jatekok kotnek le hanem ilyesmivel foglalkozol… Pont mint en, annyi kulonbseggel hogy engem nem a politika hanem a gazdasag vonz. En 19 eves vagyok, egyetemista. Nezd meg a blogom, ha erdekel ott az elerhetosegeimet is megtalalod, szeretek hozzam hasonlo fiatalokkal megismerkedni.
Blogom: http://marthi.uhostfull.com

A webhely használatával engedélyezi a cookie-k használatát az elemzésekhez, a testreszabott tartalmakhoz és a hirdetésekhez.