Géza blogja

Géza blogja
0

  1. Blog: Géza blogja
  2. Kategória: Közéleti

A blogom legfőképp aktuális politikai kérdéseket feszeget, de néha lazább, érdekes dolgokról is írok. A blogom a Népszabadság online-on található, Géza blogja címen. Politika és miegymás, úgy, ahogy én látom. Mottóm: Attól, hogy bizonyos dolgokat másként látunk, még nem vagyunk ellenségek. Nem tagadom, én egy baloldali beállítottságú blogger vagyok, de ettől függetlenül nálam a politika nem vérre megy. Szeretném, ha az olvasottságom növekedne, mert úgy érzem, néha olyan fontos közéleti témákat vetek fel, amelyek talán többeket is érdekelne.

«
»
raptor:
2012. január 17. kedd / 05:18

Gézám!
Örömmel szavazok!!

evalajos8:
2013. április 20. szombat / 16:49

Az egyik legkulturáltabb, visszafogott hangvételű blogger. Szövegein érezni a gondosságot, a tisztánlátást, amit meg is tud fogalmazni tárgyilagosan és szabatosan.
Erényének tartom azt is, hogy nem uszít, nem provokál, nem sért; olyan politizáló ember, akit érdemes olvasni, mert véleménye pontosan fogalmazott, szociálisan érzékeny, és a gondolatain keresztül érezni “jóemberségét”, ami a hétköznapok ‘csataterein’ sajnos, már igen ritka…Köszönöm.

Gerti:
2013. április 20. szombat / 16:50

Szavazok! Naná!

Gerti:
2013. április 20. szombat / 16:51

Nagyon egyetértek evalajos8 szavazóval!

Marijja:
2014. február 11. kedd / 15:35

Mint általában, ez a post is nagyon tecccccett!

eleonóra:
2014. február 25. kedd / 23:15

Nagyo szivessen szavazok.Magassan értékelem az oldaladat.Nagyon szépen érthetoen ,atdolgozva van feltéve.Már tobb receptet kipróbáltam és mind sikerult.További sikert kivánok.

A webhely használatával engedélyezi a cookie-k használatát az elemzésekhez, a testreszabott tartalmakhoz és a hirdetésekhez.