Szilvásgombóc

Szilvásgombóc
0

  1. Blog: Szilvásgombóc
  2. Kategória: Gasztro

Minden ami a konyhában történik: sütés, főzés, tálalás, kísérletezés, praktikák….
Ez egy gasztronómiai receptgyűjtemény, ahol általam készített, modern és hagyományos ételek, kipróbált, használható receptjei találhatóak. A régi Magyar konyha már-már elfeledett, vagy csak mellőzött alapanyagaiból készült ételeivel. Természetes, friss, egészséges hozzávalókkal.
Kisgyermekes anyukaként, arra szeretném ösztönözni az embereket, hogy igenis szakítsanak rá időt, főzzenek otthon, friss ételeket a családnak, mert a gyermekeinknek házi koszton kell felnőniük, nem pedig “mű kajákon”
Azért is fogtam bele a blog írásába, hogy ebben segítségükre legyek, hogy megmutassam mennyire egyszerű, finom, igazi házias ételeket varázsolni otthon. A receptjeim kipróbált receptek. Ezt azért is hangsúlyozom, mert nagyon sokszor ért csalódás, mikor szakácskönyvekből próbáltam főzni, de használhatatlan receptekbe “futottam bele”. Sok általam kitalált étel is helyet kap a blogon. Fogadjátok szeretettel!

«
»
Studinger Tamás:
2012. július 17. kedd / 16:02

A házirétes készítése nagyon tetszett ,
a nagymamám emlékét elevenítette fel
köszönöm ,egy élmény volt

Szabó Veronika:
2012. augusztus 22. szerda / 14:30

Kedves Tamás!
Nagyon örülök, hogy tetszett a recept :-)

Üdvözlettel,
Veruss (Szilvásgombóc)

A webhely használatával engedélyezi a cookie-k használatát az elemzésekhez, a testreszabott tartalmakhoz és a hirdetésekhez.